Udstyr

Er der en gør-det-selv-mand gemt i dig, hvad angår iPhones?

single-image

Vi kender alle det, at ens iPhone bliver slidt og langsom. Det kan virke uoverskueligt, fordi at man så skal ud og betale for at få den fikset. Måske skal den sendes ind, og man får eventuelt en lånetelefon. Det tager tid, og den tid har du måske ikke i din hverdag. Hvis ikke, så læs med her!

Der findes forskellige muligheder for at få repareret sin iPhone. Hvad enten det angår skærm eller batteri. Måske er du typen, som ikke længere vil betale dig fra, at andre laver det. Er du en gør-det-selv-mand til dagligt, hvorfor så ikke selv ordne skavankerne ved din iPhone?

Skift selv dit batteri

Din iPhone 12 er begyndt at blive langsom. Du har over flere omgange tjekket batteritilstanden, og du tænker, at tiden er inde til at forny dit iPhone 12 batteri. Du har i din omgangskreds hørt, at nogle selv skifter batteriet. På internettet findes det udstyr, du behøver for at give dig i kast med at ordne din iPhone 12 og dets batteri. Der skal eksempelvis bruges tape til både skærmen og selve batteriet. Derudover skal du finde det rette batteri, som passer til dine behov. Det første du kan gøre er at orientere dig på internettet og bliv klogere på området.

Guide til, hvordan du gør-det-selv

Når du har besluttet, at dit næste projekt skal være at udskifte din iPhones batteri, og du allerede nu ved, hvor du kan anskaffe de ting, du skal bruge. Så er næste step selve processen med udskiftning af batteriet i din iPhone. Hvis det er første gang, du skal gøre det, er der heldigvis hjælp at hente online. Nogle af hjemmesiderne, som sælger udstyret, laver eksempelvis guides. YouTube kan også være en mulighed til inspiration. Lyder det som et projekt for dig, er der mulighed for vejledning.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like