Anbefalinger

Danmarks bedste romkugle skal du bare smage

single-image

Romkugler har hos mange et ry for ikke at være det lækreste produkt. Men sådan behøver det langt fra altid at være. Tværtimod, så kan du virkelig få nogle lækre romkugler, der kan spises ved mange forskellige lejligheder.

Tidligere var det et restprodukt

Romkugler er et produkt, der blev opfundet i Danmark. Oprindeligt var det, i stil med et studenterbrød et restprodukt, der blev lavet ud fra kager og wienerbrød, der blev til overs. Dette blev så rørt sammen og tilsat rom-essens eller måske ovenikøbet ægte rom. Nogen steder i Danmark har produktet oprindeligt heddet trøfler eller sputnik. Men det er i princippet det samme.

Kåring af Danmarks bedste romkugle

Fra 2018 har det været mulig at stemme på hvilken romkugle, der er Danmarks bedste. Det er på messen Foodexpo i Herning, at at Bager- og Konditormestre i Danmark (BKD) kårer Danmarks bedste romkugle. Det har de gjort siden 2018. Det er almindelige forbrugere, der kan stemme på deres favorit romkugle. Og naturligvis er der stor prestige i at vinde titlen blandt de danske bagere.

Vinderen i 2022

Ved kåringen i 2022 var det så Seest Bageri i Kolding, ejet af Claus ToftHansen, der løb afsted med titlen som Danmarks bedste romkugle. I Seest Bageri har du udviklet en romkugle, via en ny opskrift, der ikke består af restprodukter. Det er en særlig romkugle, lavet med kærlighed og passion for det gode håndværk. Der er tale om en håndlavet romkugle, der er dyppet i hjemmelavede saltkaramel og håndryllet i belgisk chokolade. På toppen er knasende hasselnødde krokant. Den bløde kerne i romkuglen fra Seest Bageri er lavet af helt frisk wienerbrød og chokoladekage. Der er kun brugt kvalitetsprodukter i alle dele af produktionen.

Køb dine romkugler online

Står du og skal have et arrangement, hvor det bare skal være lidt ekstra lækkert, så er det oplagt at købe dine romkugler fra bageren i  Seest online. Det gør du via danmarks-bedste-romkugle.dk. Let og hurtigt levering direkte til dig. Romkuglerne fra Seest Bageri vil helt sikkert skabe glæde både ved et forretningsmøde eller ved private arrangementer. Langt de fleste mennesker vil elsker Danmarks bedste romkugle.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like