Anbefalinger

Står du også mangler en bogholder… nogle gange?

single-image

Har du din egen virksomhed, og føler du, at du sidder med lidt for mange forskellige Excel-ark, når der skal laves månedsopgørelser, lønberegninger og fakturaer? På et tidspunkt, når man derud, hvor det bliver nødvendigt at hyre nogen til at stå for regnskabsservice. Men hvad gør man, når det ikke er nødvendigt eller økonomisk fordelagtigt at have en fuldtidsansat? Man går selvfølgelig på nettet.

Outsourcing er vejen frem

Der findes nemlig lige præcis den type hjælp, du er på udkig efter. Er I nok i virksomheden, men leder I efter assistance til jeres regnskab? Så er Azets med stor sandsynlighed en god løsning for jer. Det er nemlig en online regnskabsservice, som tilbyder hjælp til at udfylde alle økonomifunktioner, der kan være brug for. Hvad enten, der er tale om en enkelt ydelse eller outsourcing af hele økonomifunktionen, hjælper de gerne med det. Der er penge at spare- både i regnskabet og lønmæssigt, fremfor at ansætte en fast til regnskabsservice.

Mange muligheder

Det kan lyde lidt nervepirrende at outsource sit regnskab. Både af tillidsmæssige årsager, men lige så meget også, fordi det kan virke mere kompliceret, end hvis man havde en intern fastansat. Men på Azets hjemmeside, ses alle de forskellige kategorier af regnskabsservice, firmaet tilbyder, og dertil er det også altid muligt at ringe til dem for at få vejledning. Det dejlige ved et sådant løst samarbejde er også, at man kan skrue op eller ned alt efter behov. Har du allerede en bogholder ansat, men bliver vedkommende syg eller langtidssygmeldt, er der her en løsning på problemet. Det er med at finde mennesker, der kan sit kram fremfor at begynde at rode med sager, man ikke har forstand på. Så hvad enten, du er ude efter en fast aftale eller blot studser over årsregnskabet, så er det bare med at give opgaven videre.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like