Uncategorized

Sådan får du dine børn til at tage en pause fra elektronikken

single-image

Børn vokser i dag op med en konstant påvirkning af elektroniske midler. Det er noget, der allerede starter fra de er helt små, og selv babyers fascination af deres forældres smartphones eller de flotte farver på fjernsynet er ikke til at tage fejl af.

Det er en verden, hvor de konstant har en skærm eller et andet elektronisk apparat at beskæftige sig med, og det mener eksperter kan være skadeligt i for lang tid ad gangen.

Der er ikke nogen tvivl om, at der også er mange positive ting ved at børn har så nem adgang til elektronik, og der er rigtig mange metoder, man kan bruge elektronikken og apps til at lære børnene en masse ting på en sjov og interaktiv måde.

Men når det kommer til bare at slappe af og spille et spil, der ikke udfordrer deres udvikling, så er det en god idé at lægge elektronikken væk og i stedet for lege noget udenfor.

Sådan motiverer du dit barn til at bruge mere tid udenfor

Noget af det allervigtigste er at gøre det sjovt og spændende for dit barn at komme ud at lege, så de ikke ser det som en straf for at have brugt for meget tid med iPad’en eller foran fjernsynet. Så bliver det pludselig en dårlig ting at komme udenfor.

I stedet skal du gøre det så spændende for dit barn at være udenfor, at de helt frivilligt har lyst til at lægge elektronikken på hylden for i stedet at løbe ud at lege i haven.

Du kan finde det helt perfekte legehus til dit barns behov her: https://www.ude-leg.dk/9-legehuse

En rigtig god idé er at give barnet nogle legeredskaber, der kun kan være udenfor og som findes fast i haven. Det skal altså ikke kunne tages med ind, for så er der en risiko for, at barnet vælger det.

Du kan f.eks have fodboldnet udenfor, så dit barn kan øve sig i at skyde på mål med en bold. Det kan også være et gyngestativ, der er sjovt at bruge i alle aldre.

Find det perfekte legehus til dit barn

En rigtig sjov aktivitet, som du kan glæde dit barn med, er at anskaffe et legehus, der kan stå i haven, og hvori dit barn kan have rigtig mange sjove timer og simpelthen have et helt sted, der kun er deres.

Der findes mange forskellige legehuse, og du kan få nogle ret avancerede og sjove legehuse, hvor der virkelig er mange muligheder i!

Der findes blandt andet legehuse, der har et indbygget gyngestativ og rutsjebane. Legehuset kan opfordre til at finde på sjove lege, hvor barnet bor i sit eget lille hus, hvor der ikke er adgang for voksne.

You may also like