Udstyr

Find den rigtige støvsugerpose

single-image

Kender du det med, at du står lige midt i rengøringen, og så kommer du i tanke om, at du jo egentlig skulle have skiftet støvsugerposen ud? Og så opdager du, at du faktisk heller ikke har flere poser tilbage? Det er sådan noget, der kan gøre en ellers god dag smådårlig.

Det er derfor en rigtig god idé altid at have poser klar. Så undgår du også frustrationerne over at mangle dem, nu hvor du ellers lige var klar til at give huset en ordentlig omgang og tage kampen op mod de genstridige nullermænd.

 

Hvordan finder du den rigtige støvsugerpose?

Der findes efterhånden et hav af støvsugere. Og inden for hvert mærke, kan der være flere forskellige modeller. Det gør udvalget af støvsugerposer til en jungle, der kan være svær at navigere rundt i. Især fordi der oveni de mærkebestemte poser også findes universelle til en gruppe af udvalgte støvsugere.

Fælles for alle støvsugere er, at på et eller andet tidspunkt så er posen fyldt og skal skiftes. Men hvad var det nu lige for en støvsugerpose, du købte sidst? Og hvilke passer egentlig til din model?

For det første er det vigtigt, at du får styr på, hvilket mærke din støvsuger er. Når det er på plads, finder du ud af, hvilken model du står med. Har du først de to ting på plads, burde det være mere ligetil at finde de rette støvsugerposer.

Står du i den situation, at du bare ikke kan huske, hvilken model din støvsuger er? Så er der også råd for det. Så længe du har styr på, hvilket mærke der er tale om, er der mulighed for at købe konvertible universelle poser. Disse poser er nemlig kategoriseret ud fra støvsugerens mærke.

 

You may also like