Tech

Anbefaling: Succesfulde virksomheder benytter cloud-løsninger

single-image

De fleste virksomheder er i dag skiftet over på hele cloud-løsninger eller delvist cloud-løsninger. Cloud er begrebet for at rykke sine ting online, i dag er det alt fra regnskab til dit varelager. På dansk kaldes det også for skyen.

En delvist cloud-løsning er, når virksomheden stadigvæk bruger et gammelt software til lagerstyring, men deres regnskab er rykket over på en cloud-løsning. Nogle af de mest almindelige undskyldninger for ikke at gå 100% efter en cloud-løsning er, at I ikke kan finde noget, som passer til jeres behov.

Men i dag kan I få det udviklet, så selv hvis I har jeres eget system, kan der være gode grunde til at få det op på en cloud-løsning. Det er bl.a. det, som en løsning som Microsoft Azure giver kunder mulighed for. Det kan også meget mere end det, og det er helt sikkert, at det kan løse jeres problemer. Det er en god idé at tage et Azure kursus, hvis I vil vide mere om, hvad jeres muligheder er, eller hvis I allerede benytter det. Læs mere her.

Kæmpe fordele ved at være ren cloud-baseret

Der er ufattelig mange fordele ved at komme over på en cloud-løsning. Med en løsning som Microsoft Azure kan man bruge det til lige netop det, som man skal bruge. Hvis I har et meget gammelt lagersystem, er det værd at overveje, om I skal skifte til et nyt. Men i dag er mange virksomheder udsat, fordi de tit har forældet software, som kun virker på en bestemt computer. Hvis noget går galt, har I pludselig mistet alt jeres data. Samtidig er en cloud-løsning ofte hurtigere.

Hvis I før har tænkt på at gå ren cloud-baseret så start med at tage et Microsoft Azure kursus og hør om jeres muligheder. Jeres IT-afdeling bør i hvert fald kende til mulighederne, så de kan udvikle en langsigtet strategi for virksomheden. Hvis IT-chefen ikke er en vigtig rolle i jeres virksomhed, er der en risiko for, at I kommer til at tabe til andre mere fleksible virksomheder.

Udarbejd en strategi for hvordan I kommer over på en cloud-løsning.

You may also like