Udstyr

Tips til bilturene

single-image

Om du skal til arbejde eller på en længere biltur, kan det nogle gange virke et smule ensomt og kedeligt, hvis der er helt stille bilen, og du sidder alene. Bilferie kan for både dig og børnene blive langtrukne, da I kører på den samme længere strækning, men Med android auto kan du nemt styre musikken i din bil, og I kan få en lille fest med højt humør.

På vej til arbejde

Det er en tidlig morgen i midten af ugen, og du er på vej til arbejde. Du sætter dig ind i bilen, tænder den og bakker ud ad din indkørsel. Du ved, at hvis du får en god start på morgenen resulterer det i, at du får en god dag. Når du tager afsted om morgenen, kan du sætte musik på med android auto, hvor du nemt kan skifte videre til sange, som du gerne vil høre. Hvis morgentrafikken ikke glider så nemt som ønsket, kan du sætte en podcast på. Det er med til at virke afstressende.

Tips til bilferien

Når I har pakket og er klar til at tage af sted på bilferie, så kan I have forberedt jer inden afgang.

  • I kan have lavet en playliste, som I kan styre over android auto, hvor I kan afspille jeres playliste med jeres yndlingsmusik. Få jer en lille karaoke, hvem kan synge med på flest sange?
  • Lav madpakker – det at skulle køre bil i lang tid, kan sommetider være energikrævende især, hvis du har æren af at sidde bag rattet. Sørg for at have pakket snacks og madpakker. Ved at I smører madpakker hjemmefra, kan I holde ind eller dreje fra et sted, som I synes ser hyggeligt ud.
  • Det kan være en god ide, hvis du har børn med i bilen at have downloadet spil ned på jeres tablets eller telefoner, så børnene har noget som underholdning.

You may also like