Udstyr

Har du en Ole opfinder gemt i maven

single-image

Har du mange gode ideer til maskiner du gerne vil opfinde? Maskiner der løser et behov i hverdagen, men ved du ikke lige hvordan du ska gribe et an? Så er der hjælp at hente her. For mange virksomheder specialiserer sig i at lave 3D tegninger, ud fra dine ønsker og kommer løbende med gode råd, til hvilke tekniske løsninger der virker i praksis.

Opfind dit helt eget produkt

Brænder du inde med en god idé? Med de gode tekniske tegneprogrammer der findes i dag, er det blevet enormt nemt at tegne og designe et produkt – uden at skulle lave en fysisk prototype først. Eller få konceptsparring af en professionel maskinbygger. Nogle maskiner kan endda 3D printe en minimodel, hvor du kan se med det samme om beregningerne holder stik. Måske du flere gange dagligt laver ensformige bevægelser med dine hænder og overvejer om manøvren ikke kunne udføres smartere? Måske du overvejer om ikke processen kan automatiseres, ved at en maskine gør arbejdet for dig? Der findes i dag en automatisk poteklipper og asfaltlapper. Alle maskiner startede med en god idé. Med hjælp fra en professionel teknisk tegner og konceptudvikler, kan du blive den næste til at opfinde det produkt verden stod og manglende.

Hvad skal du tage højde for i konstruktionen?

At opfinde en maskine er en trin for trin proces. Fra idé til skitse til prototyper til færdigt produkt. Disse iterationer er gode at dele med en professionel tegner og maskinudvikler. Når en maskine bygges, er det vigtigt at tænke formål, funktionalitet og kvalitet ind i processen sammenholdt med tidsplan og budget. Grundighed er essentielt, når nye maskiner skal opfindes. Overvej hvem slutbrugeren er og hvem der skal købe produktet, så du rammer plet fra start. Vælger du at arbejde sammen med en professionel maskinbygger, vil dennes erfaringer komme dig til gode, så funktionaliten sidder i skabet fra start. På den måde opfinder du et kvalitetsprodukt inden for dit tidsestimat og din budgetramme. Den professionelle support vil også gælde rådgivning om lovgivning og arbejdskravspecifikationer, der skal tages højde for ved et færdige produkt. At stå med et færdigt produkt som ingen må eller kan bruge, vil være en ærgerlig affære. Tænk alle aspekter ind i tegningerne fra start. Hvis maskinen skal bruges på arbejdspladser, skal der tages højde for tunge løft og betjening. Måske der endda skal medfølge en brugervejledning.

You may also like