Udstyr

Opgrader din forretning med en betalingsterminal

single-image

Når en butik når op på en vis omsætning, så kan det blive svært at fortsætte forretningen uden en betalingsterminal. Det er selvfølgelig en mulighed at lade kunderne betale kontant, men i det 21. århundredes digitale hverdag, er det bare ikke alle, der altid har mønter og sedler på sig. Det må du acceptere som virksomhedsejer og i stedet for møde kunderne, der hvor de er. Og en af de bedste måder at forbedre kundernes købeoplevelser er ved at opgradere butikken med en betalingsterminal.

Betalingsterminal – så let er det

Det er noget af en misforståelse, at det skulle være svært at betjene en betalingsterminal. I dag er apparaterne nemlig små, mobile og meget lette at have med at gøre. De fleste af de modeller, man kan købe, overfører beløbet direkte til et kasseapparat, så du nemt kan holde styr på butikkens økonomi. Mange betalingsterminaler kommer også med plads til lange bonruller og har desuden den funktion, at kunderne kan betale trådløst. Det er utroligt smart i en travl hverdag, hvor man ikke nødvendigvis har tid til at stoppe op og indtaste pinkoden ved hver eneste indkøbstur. Du kan finde masser af smarte betalingsterminaler hos ebm.dk.

Skal din løsning være todelt?

Fordi der er så mange forskellige betalingsterminaler at vælge imellem, er det også en god idé for dig at overveje, om din løsning skal være todelt eller ej. En traditionel betalinsterminal fungerer nemlig sådan, at du indtaster beløbet på terminalen og derefter svinger den rundt, så kunden kan indsætte sit betalingskort. Her sker hele købsprocessen altså på en enkelt terminal. Du kan dog også få en betalingsterminal, der er delt op i to, så du taster beløbet ind på en del, og kunden betaler på den anden. Det er smart, når det hele skal gå lidt hurtigt, men denne løsning er til gengæld også dyrere.

You may also like