Udstyr

Har du hørt om exoskelet? Læs med her

single-image

Du er måske virksomhedsejer, der overvejer at købe sådan nogle til dine medarbejdere, fordi det letter arbejdet for dem. Du ved godt, at dine medarbejder oplever slid af kroppen, og du vil med glæde altid gerne tage nye innovative muligheder med i din arbejsplads. Vi kommer måske lidt foran os selv, når vi ikke har forklaret, hvad et exoskelet er endnu, men dette vil fremme arbejdsstyrken og sikre deres helbred i længere tid. Vi ser nemlig, at de der arbejder med noget hårdt fysisk, hurtigere bliver slidte i krop. Det her kan være en hjælp til dem, så deres helbred ikke bliver dårligt ligeså hurtigt.

Hvad er et exoskelet?

Et exoskelet er med til at reducere nedslidningen af muskler. Exoskeleton er en serie med en række forskellige produkter, der alle har til mål at hjælpe den enkelte medarbejder i erhverv som handel, logistisk og industri. Her er medarbejdere nemlig påkrævet hårdt fysisk krævende arbejdsstillinger, hvilket slider hårdt på deres kroppe. Med et exoskelet kan medarbejderen få ekstra hjælp, og det kan gøre deres arbejdsliv meget nemmere. Det foregår ved en let, mekanisk kabelteknologi, der giver en aflastning af muskler og led, der bliver særligt belastet i forskellige arbejdssituationer. Se udvalget af Exoskelet online hos IMMO.

Paexo wrist

Dette er en blandt en af produkterne i serien. Dette produkt er en hjælp til håndleddet. Den giver en håndledsstøtte, der har til mål at behandle tilstande i håndleddet. Den virker altså forebyggende på håndleddet. Den er god i erhverv, hvor der bliver løftet en masse. Det kan f.eks. være håndholdte maskiner, svejseudstyr eller når der flyttes ting. Dette produkt kan fås i forskellige størrelser, og det er både til venstre og højrehåndet. Det er i et behageligt materiale, som sikrer sig, at det har godt fat om dit håndled. Temperaturen bliver også reguleret.

You may also like