Udstyr

Undgå indbrud, når du er væk hjemmefra

single-image

De fleste indbrud bliver begået, når du er rejst væk hjemmefra i en kortere eller længere periode, og der ingen er til at bebo hjemmet. Det sker, fordi hjemmet virker tomt, og der ofte er mørkt på tidspunkter, hvor det burde være fuldt af liv og lys. Det er specielt i større byer, at der er risiko for indbrud, når du er bortrejst. Men på trods af at risikoen er højest i de større byer, så forsvinder den alligevel aldrig helt, selvom du bor på landet eller i en mindre by.

Sådan kan du forebygge indbrud i hjemmet

Hvis du ikke er helt klar over, hvordan du kan undgå disse indbrud, når du er bortrejst, og egentlig ikke har lyst til at naboen skal tænde lys hver dag, så kan du faktisk alligevel selv nemt og enkelt for styr på det. En god idé kan være at bruge timere på dine lamper i vinduet eller andre teknologiske genstande, der kan få det til at se mere beboet ud. Du kan få fat i nogle helt specielt designet wifi timere, som du kan styre fra smart switch appen, uanset hvor i den store vide verden du befinde dig. Det er da smart – så kan du bestemme på lige præcis hvilket tidspunkt lamperne i stuen skal tændes og radiatorerne skal slukkes!

En god idé med smart switch stikkontakter

Ved hjælp fra smart switch wifi og app styrede stikkontakter, kan du altså forebygge indbrud, der kunne forekomme i dit hjem. Det er specielt smart, hvis du gerne vil øge sikkerheden for at komme hjem til et urørt og ryddeligt hjem, hvor du ikke kan sætte en finger på noget, der mangler. Måske lige ud over brød, mælk og andre dagligvareprodukter, der skal fylde køleskabet op igen, så du i dagene og ugerne efter din hjemkomst kan få noget at spise.

You may also like