Udstyr

Guide: Vælg det bedste rejseetui til din iPhone

single-image

Hvad er det bedste rejseetui til din mobil? Spørgsmålet kan godt være lidt af en hjernevrider, men du kan i hvert fald starte med at sortere i covers efter brand og model. Hvis du har en iPhone 13 Mini, skal du ikke kigge på udvalg over covers til tidligere iPhone-modeller eller til smartphones fra andre brands. Men selv blandt covers til samme telefon er der forskelle. Hvordan vælger du rigtigt?

Kombinér cover med kortholder

Når du skal have et rejseetui, kan du passende nok vælge ét i læder. Materialet er nemlig den gode, generelle løsning, når målet er at finde et cover, der båder beskytter din iPhone mod slag, men som også føles lækkert i hånden. iPhone covers på etuiform bør have kortlommer, så du kan gemme dit kreditkort og sygesikringskort i etuiet. Så ved du, at når bare du husker etui, glemmer du dem ikke.

iPhone covers med plads til kameraer

Når du er afsted på ferie, ønsker du selvfølgelig at kunne tage billeder når som helst – enten til at dele på sociale medier for at høste likes eller blot til at gemme som minde. Her skal du så være obs på, at du finder covers til iPhone, der har huller til kameraer både forpå og bagpå. Etuiet bør, for at beskytte din skærm mod ridser, have mikrofiberbeklædning, og der må godt være et hul til højttaler.

Skal du have et tykt eller tyndt cover?

Om coveret så skal være tykt eller tyndt afhænger ofte af personlig smag. Hvor det tynde cover gør din telefon mindre iøjnefaldende, når du finder den frem, vidner et tykt cover ofte om en større modstandsdygtighed. Nogle foretrækker kun dårligt nok at kunne føle etuiet i deres lomme, mens andre ønsker et tykt cover med god vægt, så at de aldrig er i tvivl om, at de har husket deres telefon.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like