Anbefalinger

Optimér din WooCommerce-webshop med en plug-and-play-løsning

single-image

Har du en WordPress-side, kan du sætte en webshop op med WooCommerce, et plugin der er nemt at installere. Når det så er sagt, er det at gøre det muligt for besøgende på din side at købe produkter online kun én del af den samlede handelsoplevelse. For du har også levering at tænke på – hvordan sørger du for, de produkter, folk bestiller, når frem til dem hurtigt via en bestemt leveringsmetode?

Driv en effektiv webshop med hjælp til WooCommerce levering

Svaret er, at du får hjælp til WooCommerce levering. For du kan finde plug-and-play-integrationer, der gør, at du hurtigt kan integrere transportører og uploade fragtaftaler. I øvrigt kan du give dine kunder mulighed for at vælge leveringsadresse eller et afhentningssted nær dem. Så hvis du ønsker at slippe for at skulle sætte dig ned og nørkle med forsendelser, så kan du automatisere processen.

Lad labels til forsendelser blive printet automatisk

Når du så skal sende varen afsted, kan du også spare noget tid her ved at få et system til levering af køb over WooCommerce, der sørger for, at labels med de relevante oplysninger automatisk bliver printet ud. Så skal du ikke til at taste data ind selv eller afhænge af et system, der ikke taler sammen med din webshop. Hvorfor ikke gøre det nemt at drive webshop? Få hjælp til alt ift. forsendelserne.

Gør det nemt for kunden at returnere varer

Selvom virksomheder selvfølgelig ikke ønsker at opleve returnering af deres varer, er det alligevel godt, at du også tænker på at automatisere denne proces. Det skal være let for kunden at sende et produkt tilbage, da det også er en del af den gode købsoplevelse. Og ønsker du at blive klogere på, hvorfor en vare blev sendt retur, kan du med et system til WooCommerce-levering høre fra kunden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like