Anbefalinger

Nyt køkken: Hvad gør jeg?

single-image

Har du længe gået og drømt om et nyt køkken eller opstod tanken om noget forandring pludseligt? Køkkenet er ofte familiens samlingspunkt, og derfor kan det også gøre meget, hvis det bliver forandret. Et helt nyt køkken kan for alvor give madlavningsglæden et frisk pust. Det bliver langt federe at stå i køkkenet, når alt er nyt og virker som det skal.

Hvilket køkken skal jeg vælge?

Når først du har besluttet, at du skal have nyt køkken, er det bare med at finde ud af hvilket. Køkkener findes i mange former, størrelser og stile og til mange forskellige budgetter. Hvis ikke du i forvejen har en klar idé om, hvordan det skal se ud, er det en god idé at tage ud og kigge i forskellige køkkenforretninger for at søge noget inspiration. Notér eventuelt hvad du kan lide. Hvilke materialer kan du lide? Hvilke farver er du vild med? Dine notater kan du bruge, når du skal sidde overfor en køkkendesigner og designe dit køkken. Sådan noget som farvevalg handler meget om, hvilken stemning du prøver at skabe. Skal det være lyst og enkelt, eller skal det være mørkere med noget mere dybde?

Hvor meget kan du selv lave?

Med et nyt køkken følger også nedrivning af det gamle, malerarbejde og opsætning af det nye køkken. Hvis du gerne vil spare nogle penge, kunne du overveje at klare nogle af opgaverne selv. Måske du hverken har evnerne eller modet til selv at sætte dit køkken op, men malerarbejde og nedrivning af køkken er noget, de fleste kan klare. Der er også stor chance for, at du vil komme til at få brug for en elektriker til enten at flytte stikkontakter eller lave helt nye. Her handler det bare om at finde den nærmeste, der er ledig. Se f.eks. elektriker Midtjylland.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like