Uncategorized

Sådan: Fødselsdagsmorgen med stil

single-image

Hvem elsker ikke at have fødselsdag? En del. Men med lidt tips og tricks kan du gøre dagen helt særlig og hyggelig, for den du har kær. Læs med her om tips og tricks, og gør din næste fødselsdag til noget helt særligt og dejligt!

Små hyggelige overraskelser

Når du skal planlægge den næste fødselsdagsmorgen, så gør det ikke noget at begynde i god tid. Ofte behøver det ikke være alt tid i verden, du skal bruge på det. Lidt har også ret. Hyg og leg med dit lille projekt.

  • Indpakning af gaver – hvis du nogensinde har prøvet at få en drillegave, så ved du, hvad vi snakker om. Gør indpakningen til en del af fødselsdagskortet. Pak gaven ind i flere lag af gavepapir, der, hver gang man åbner det næste lag, afslører en personlig seddel.

  • Skattejagt – få din fødselar til at kæmpe lidt for føden og lad dem lede efter den helt store og særlige gave. Imens kan du gøre morgenbordet klar.

  • Surprise gæster – har du nogensinde prøvet at blive vækket af en violin på din fødselsdagsmorgen? Skab lidt spænding, og inviter et par gæster til at hygge lidt ekstra på fødselarens særlige morgen.

  • Oppyntning – gør lidt ekstra ud af det mht. pynten. Skab en skøn stemning med levende lys og flag.

Du kan overveje et brand som det skønne Medusa Copenhagen, der laver søde og charmerende figurer, der vil klæde ethvert morgenbord. Uanset fødselarens alder. God fornøjelse med dit næste dejlige og hyggelige projekt!

You may also like