Uncategorized

Centralsmøring – undgå nedbrud i dine maskiner

single-image

Ønsker du også at holde dine smøreprodukter smurte og forhindre nedbrud? Dette kan nemt forhindres med centralsmøring. Maskinelt nedbrud er en stor forhindring på det økonomiske plan, da tiden, hvor maskinen står stille, er utrolig kostbar.

For at hvilken som helst maskine skal fungere effektivt er det yderst vigtigt, at den bliver vedligeholdt, og dette kan nemt gøres ved hjælp af korrekt og regelmæssig smøring. Centralsmøring kan gøres automatisk mens maskinen arbejder. Det er vigtigt at hvert smørested får den perfekte mængde smørelse – hverken mere eller mindre. Dette forlænger levetiden på lejer, bøsninger og lineære føringer, og du sparer en masse penge og tid på, ikke at skulle bekymre dig om, om maskinen går i stå.

Når du skal holde dit centralsmøring system ved lige, skal du starte med at tjekke anlægget for afrevne slanger, brækkede fittings, synlige utætheder osv. Skulle du være så uheldig at finde en ødelagt reservedel, så er det nemt at finde en ny. Hvad end du mangler fittings, slanger, kædesmøring eller meget andet til dit centralsmøring system, så kan du finde det hele ét sted.

Du finder her det store udvalg af reservedele til centralsmøring.

 

Hvilke fordele er der i et automatisk smøringssystem?

Hvis du har gået og overvejet, om det er en fordel at investere i et system, som kan klare centralsmøring for dig, så er svaret nemt. Der findes nemlig en masse fordele, som både dig og dine kollegaer vil kunne få at mærke i den travle arbejdsdag:

 

  • Besparelse af smøremiddel på optil 40%
  • Mindre stoptider for både maskiner og personale – hvilket formindsker omsætningstab
  • Drastisk nedskæring i vedligeholds- og reparationsomkostninger

Her ser du altså et par af de økonomiske fordele, som dit firma vil kunne opnå men et automatisk system, som klarer centralsmøring for jer.

Så hvis du i firmaet kan mærke, at maskinerne engang imellem eller tit svigter, og dette tager tid fra dine medarbejdere, så er et system som dette ikke nogen dårlig investering. Centralsmøring er vigtigt, hvis du ønsker forlænget levetid på maskinerne i firmaet, og det kan i sidste ende blive totalt afgørende for den økonomiske situation.

You may also like