Tech

Sådan sparer du penge i hverdagen

single-image

Kunne du godt tænke dig at spare lidt penge i din hverdag? Det er klart, jo flere penge du sparer på dine ”kedelige” udgifter, jo flere penge har du til de mere sjove ting i livet.

Her kan du blive klogere på, hvordan du kan spare penge på disse fire ting:

  • Mobilabonnement
  • Reparation/udskiftning af produkter i hjemmet
  • Tøj
  • Alment forbrug

Hvis du gerne vil have lidt flere penge på kontoen, når måneden er slut, så læs med her.

Spar penge på mobilen

Én måde, hvorpå du kan spare penge, er ved at finde et billigt mobilabonnement. Rigtig mange af os betaler for mange penge hver eneste måned for vores abonnementer. Det gælder ikke kun for mobilen, men også for blandt andet tv og internet.

Men hvornår finder du det mobilabonnement, der er billigst for dig? Det har Nicolas Fredriksen fra Telepristjek et godt råd til dig om:

“Hvilket mobilabonnement er billigst for dig. Det afhænger af dit faktiske mobilforbrug, men først og fremmest af mobilselskabernes netværk og mobildækning hvor du bor. Et billigt mobilabonnement bør fungere hvor du bor, samtidig som mængden af taletid, data og roaming bør passe til dit faktiske mobilforbrug”, Nicolas Fredriksen, TelePrisTjek.dk.

Du finder altså det billigste mobilabonnement ved at finde det, der matcher dine mobilvaner bedst muligt. På den måde kommer du ikke til at savne noget, men du kommer heller ikke til at betale for ting, du ikke bruger.

Køb reservedele fremfor nye produkter

Danskerne har rigtig mange forskellige produkter i hjemmet. Og disse produkter har det med at gå i stykker en gang imellem. Det kan være din ovn, din støvsuger eller dit tv. Og hvad gør du så, når uheldet er ude? Du køber nok noget nyt. Men måske kan det give mening blot at reparere det gamle? Giver det mening? Lad os sige, at du har en robotplæneklipper fra Gardena, som går i stykker. Så kan du købe billige reservedele til Gardena robotplæneklipper, i stedet for at købe en ny til mange tusinde kroner.

Det er både godt for din økonomi og miljøet. Det samme gælder det næste tip, du kan læse herunder.

Køb tøj i genbrug

Du kan også redde både klimaet og din privatøkonomi, hvis du handler mere tøj i genbrug. Her kan du ofte finde nogle vildt smarte stykker tøj til næsten ingen penge.

Når du så er færdig med at gå i tøjet, så kan du selv aflevere det til genbrug – så kan andre få glæde af det.

Brug de mange køb og salg portaler online

Et sidste tip til, hvordan du kan spare penge i hverdagen, handler om at bruge nettet. Du kan nemlig både sælge og købe ting online. Du kan spare penge ved at købe brugt, og du kan tjene penge ved at sælge nogle af de ting, du ikke længere bruger i dit hjem.

Hvis du tænker dig om og bruger din sunde fornuft, kan dette være en rigtig god løsning.

 

 

You may also like