Udstyr

Sådan får du bedre styr på din døgnrytme

single-image

Der er mange danskere, der vil kunne nikke genkendende til, at døgnrytmen ofte er svær at få på plads. Måske er det bekymringer og tanker, der fylder, når du skal sove, eller måske har du blot svært ved at falde til ro efter en lang og travl dag. De fleste kender nok, at det kan være svært at holde øjnene åbne, når man sidder foran fjernsynet i stuen, men så snart hovedet rammer puden, er man lysvågen. Har du svært ved at få en ordentlig døgnrytme op og køre, så kan du her blive klogere på netop det.

Stå op og gå i seng på samme tidspunkt hver dag

Din krop bliver påvirket af mange ting, og derfor kan det indre ur være meget forvirret. Hvis du ønsker en god døgnrytme, kan du med fordel forsøge at stå op og gå i seng på samme tidspunkt hver dag. Det vil altså sige, at du i en periode skal stå op eksempelvis kl. 6 om morgenen og gå i seng kl. halv 10 om aftenen. På den måde vil din krop hurtigt indordne sig efter omstændighederne, og du vil på sigt føle dig udhvilet om morgenen og klar til at sove om aftenen.

Den rette belysning kan også hjælpe idg

Hvis du synes, at ovenstående råd ikke virker så godt, så kan du forsøge dig med den rette belysning. Du kan nemlig få lamper, som kan hjælpe dig med at holde en god døgnrytme, og det kaldes human centric lightning, hvilket du kan blive meget klogere på, hvis du klikker ind på linket. På linket kan du finde den rette løsning for dig, og måske er det den bedste mulighed, du får for at få styr på din døgnrytme. Tøv ikke og bestil allerede i dag så du hurtigst muligt kan mærke en forskel.

You may also like