Anbefalinger

IT og tech messe i Køln

single-image

Lærerige og energigivende dage

Øjenåbnende innovative mennesker

De sidste to dage har jeg været på IT og tech messe i Køln i Tyskland, og det har været en stor fornøjelse. Det vil på ingen måde være nogen overdrivelse, hvis jeg siger, at de her dage faktisk har været øjenåbnende og har åbnet en helt ny verden for mig. Der var så mange innovative mennesker, som forstod at formidle, hvad de havde udviklet. Sjældent har jeg set så mange veludviklede idéer til apps og spil som på denne her messe, og miljøet i messehallerne var virkelig inspirerende.

Hotellet 

Heldigvis kunne jeg slappe max af, da jeg kom tilbage på hotellet. De havde nemlig en superlækker kapok madras, som jeg kunne slå mig ned på. Endvidere havde de en skøn allergivenlig dyne, og det ekstra lækre ved den dynen var, at den også var temperaturregulerende, hvilket var guld for mig. Mit hoved var godt fyldt efter en god og lang dag på messen, så jeg  havde også brug for at slappe ordentligt af.

En helt særlig app

Hvis jeg skulle fremhæve en app fra messen, ville det være den søvnregulerende app, SleepZone, som hjælper folk med søvnproblemer med at sove. I en moderne verden, hvor mange mennesker lider af stress og har problemer med at falde i søvn eller at sove igennem, er der naturligvis mange hjælpemidler til at hjælpe folk med at sove, også i form af apps. Denne her skiller sig dog ud, fordi den tilpasser sig den enkelte. 

SleepZone har mange funktioner, og det er muligt at give den rigtig mange oplysninger omkring ens helt særlige sove situation og liv. Den kan regulere musik, noise og tale alt efter, hvor meget og hvilken stimulation, man har brug for hele natten, og den er særdeles diskret senere hen i søvn forløbet, men giver en konstant søvn stimulation. Jeg havde dog ikke brug for den, da jeg sov som en engel i mit ideelle sengemiljø på hotellet.

Fagre nye verden

Tænk på, hvor meget, der er sket, hvor meget, der har forandret sig i de her sidste 5-10 år. Der er virkelig blevet udviklet mange nye ting, og tidsalderen med den kunstige intelligens er over os. Det kan på mange måder være svært at forestille sig, hvordan det ville være, hvis vi pludselig ikke havde alle de hjælpemidler og al den underholdning, som er blevet udviklet de sidste mange år.

En ting, som jeg virkelig er glad for, er de mange podcasts, som er strømmet ud på markedet i de seneste år. Der er virkelig noget for enhver smag, og alle, der har helt særlige niche agtige interesser, kan også finde det, de interesserer sig for. Det er virkelig sympatisk, at verden sådan har åbnet sig for os gennem ørerne. Vi kan nu bevæge os rundt med de her podcasts i ørene i stedet for at sidde hjemme helt klinet til en skærm, og vi lærer utroligt meget samtidig med, at vi får frisk luft og motion. Fagre nye verden!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like