Udstyr

Teori og praksis hånd i hånd på smukkeste vis

single-image

Vi kender vist alle sammen til fænomenet vakuum, der praktisk talt er ingen ting. Det er et lufttomt rum. Men selvom, at det er lufttomt, så har det en ganske særlig funktion. Det er netop vakuums mangel på samme, der gør den til et fænomen, som vi kan udnytte. Det tror du måske ikke, at vi rigtigt udnytter det til noget særligt, men så tager du fejl- for kender du også til en vakuumløfter?

Her har man simpelthen i smukkeste harmoni med fysiske love har taget fænomenet i brug og skabt et ikke bare unikt, men også ekstremt praktisk redskab, ikke bare til industrien, men til livet generelt. En vakuumløfter er ideen om, at man kan udnytte det lufttomme rum til at skabe en sugende og ikke mindst klæbende effekt, der så suger sig kraftigt nok fat til at kunne løfte ganske fantastiske ting.

Det kan vakuumløfteren gøre for dig, lige godt hvem du er

Måske tænker du, at vakuumløfteren intet har med dig at gøre, fordi du måske ikke lige er den klassiske ”håndværkerredskabs målgruppe”. Men her skal du slet ikke lade dig begrænse. Ethvert menneske med brug for fra tid til anden at få flyttet noget, ville med fordel kunne gøre brug af en vakuumløfter.

Et udsnit af det, som en vakuumløfter for eksempel kan løfte, er listet herunder:

  • Store plader. Da vakuumløfteren er så pokkers stærk en teknologi, kan den løfte alt fra en fjer til den største sten. Derfor kan pladerne være vidt forskellige. Det kan være af forskellige materialer, størrelse, form osv. – der er ingen begrænsninger.

  • Den kan også bruges til jern og metal, som både er at forefinde i industrien og på hjemmefronten

  • Den kan også klæbe sig fast til poser med alt fra let til tungt indhold!

Inspireret? Overvej om en vakuumløfter er noget for dig!

You may also like