Udstyr

Fliselægning gjort nemt

single-image

Det kan godt virke som et stort projekt at få lagt en ny terrasse, indkørsel eller sågar parkeringsplads med fliser. Som et kæmpestort puslespil, hvor alle brikkerne skal passe sammen. Heldigvis er fliserne oftest ens i deres udformning, så du slipper for at lede efter de helt rigtige brikker hver gang, som hvis du var i gang med et puslespil på 1000 brikker hjemme på sofabordet. Og for at optimere tidsforbrug og få lagt dine fliser effektivt, kan du bruge Fliseløftere til din gravemaskine.

Benhårdt arbejde

Det er benhårdt arbejde at lægge fliser i flere timer. Man må ofte sidde og knæle i stillinger, som er hårde for ryggen og knæene i flere timer. Det kan godt mærkes i ryggen efter en hel dag i ude, hvor du har lagt fliser. Og selvom du har puder under dine knæ, så er det forventeligt, at du får et par blå mærker. Ja, man bliver godt brugt at lægge mange fliser. Og her kan en fliseløfter altså spare dig og dine medarbejdere for mange gode kræfter. Du undgår mange af de tunge løft, og du kan løfte mange fliser på én gang.

Slå to fluer med ét smæk

En fliseløfter er heldigvis rigtig nem at styre og kræver ikke lang tid at forstå. Du får altså både hjælp til at løfte dine fliser og til at få dem placeret de rigtige steder, og det kræver ikke mere end en gravemaskine. Så kan det faktisk næsten blive en fornøjelse at lægge de mange fliser. Hvis du er i tvivl, om dine arbejdsopgaver kan afhjælpes med en fliseløfter, så kan du jo ringe ind og få råde og vejledning. Men én ting er sikkert, hverken dig eller dine medarbejdere vil savne de ømme knæ og den stive ryg, når dagen er omme, og fliserne ligger smukt på rad og række.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like