Tech

Udskift dine blækpatroner til glæde for din printer

single-image

Der er mange måde at skabe glæde på. Alt fra at give din mormor et kald eller sortere dit skrald til at hjælpe den svagtseende ud ad bussen. Du kan dog også skabe glæde på dit hjemmekontor eller i stuen, hvis du udskifter dine blækpatroner på den rigtige måde. Din printer bliver så glad for dig.

Afkod blæksystemet

Blækpatroner finder du mange forskellige steder. Hos din lokale forhandler eller hundredvis af steder på nettet. Mulighederne er mange, og det er blækpatron-markedet bestemt også. Det er vigtigt, at du giver den rigtige glæde tilbage til din printer, når du udskifter blækpatronerne. Derfor bliver du nødt til at tage højde for visse elementer:

  • Blækpatronens nummer
  • Printerens model
  • Dit eget behov

Med de rigtige numre og printerens model på plads, er det også vigtigt, at du gør dig selv den tjeneste at undersøge printerens resterende patroner. Er niveauet i disse også ved at være lave? Hvis de er, hvilken farve skal du så have købt ind? Der er flere spørgsmål du med fordel kan undersøge, inden du blot køber den farve, som printeren mangler netop nu.
Den allerstørste fordel når du udskifter patronerne er, at du får afkodet patronens nummer korrekt. Det vil du selv og printeren sætte pris på. Så kan i nemlig hjælpe hinanden gennem diverse projekter igen.

Indkøb på nettet eller hos forhandler

Du kan købe dine blækpatroner enten på nettet eller hos din lokale forhandler. Om du vælger det ene frem for det andet, afgør du selv. Nogle foretrækker den fysiske behandling, hvor du også kan blive sat lidt mere ind i det afkodet blæksystem, mens det kan være du hellere bare ved sidde med benene oppe i sofaen og bestille dine blækpatroner fra eksempelvis Billigtoner.dk, og så blot vente på, at dine nye blækpatroner kommer til dig og din printer.

You may also like