Tech

3 fordele ved at vælge Umbraco

single-image

Overvejer du netop, hvilken CMS-løsning du skal bruge til din virksomheds hjemmeside? Så skal du læse med her, hvor der kommer gode grunde til at vælge Umbraco. Men først undrer du dig måske over, hvad CMS-løsninger er, og dermed også hvad Umbraco er. Det er en god ting, at sætte sig ind i som virksomhedsejer, der skal have lavet en hjemmeside. Derfor kommer her først en lille introduktion, før der vil blive gennemgået de tre gode grunde til at vælge Umbraco.

CMS-løsningen Umbraco

CMS er kort for Content Management System, og det er grundlæggende det system, der står for administrationen af indholdet på din hjemmeside. Det er skelettet, kan man sige. Der findes så forskellige CMS-løsninger på markedet, hvor webbureauer arbejder med at tilpasse dem specifikt til din hjemmeside. Umbraco er et af disse systemer, som webbureauer anvender til at skabe et skelet, der er let for dig og dine medarbejdere at arbejde med, når I skal redigere og tilføje indhold på hjemmesiden. Her kommer så de tre fordele der er, ved at vælge Umbraco som din CMS-løsning.

1: Du er sikret et webbureau med specialisering

Vælger du Umbraco, er du let sikret at finde et webbureau med specialisering. Det er du, fordi man med Umbraco kan få en guld partners certificering. Det betyder, at webbureauet som minimum har to medarbejdere, der har gennemgået undervisning i Umbraco og altså derfor har en øget viden om netop denne CMS. Du er derfor garanteret, at du får den bedst mulige hjælp til at udvikle din hjemmeside. Du kan for eksempel vælge Tea Solutions umbraco løsning helt trygt og velvidende, at de ved, hvad de laver.

2: Umbraco er en dynamisk CMS-løsning

Når du skal have lavet en hjemmeside, er det vigtigt, at den udvikles på en dynamisk platform. Således at den kan vises korrekt på de forskellige medier, folk bruger til at tilgå den. Din hjemmeside er virksomhedens profil udadtil, og du vil ikke risikere at miste potentielle kunder, ved at de finder din hjemmeside på et medie, den ikke understøtter. Umbraco er dynamisk, og din hjemmeside vil blive vist helt korrekt, uanset om det er på telefon, tablet eller computer.

3: En fleksibel løsning tilpasset dine behov

Vælger du Umbraco, har du grundlæggende to forskellige muligheder fra start. Du kan vælge at få udviklet din hjemmeside fra bunden. Eller du kan vælge at få tilpasset en af de eksisterende templates efter dine behov. Hvad du skal vælge afhænger naturligvis helt af, hvilke funktioner din hjemmeside skal have, og hvor unik den skal være. Det er en større investering at få den udviklet helt fra bunden, da det er langt mere tidskrævende, end det er at udvikle på en eksisterende. Det tilrådes generelt små og mellemstore virksomheder at benytte sig af muligheden for at bruge en af de tilgængelige templates, da det er en billigere løsning, og hjemmesiden hurtigere er klar til brug.

Det var de tre største fordele ved at vælge Umbraco, men der er naturligvis flere. Det er med god grund, at Umbraco er en af de mest populære CMS-løsninger.

You may also like