Online

Sådan kan du spare penge på bilkøb og serviceeftersyn

single-image

Bilen er en del af mange danskeres liv. For nogle er det blot et transportmiddel, der skal bruges til at komme fra A til B, mens bilen for andre nærmere er en livsstil. Uanset hvad er en bil som regel ikke billig, og ikke bare noget du lige hiver op af pengepungen. Dog er der nogle måder hvorpå, du kan spare nogle penge på dit bilkøb – og også de serviceeftersyn der kommer efterfølgende.

Dit optimale bilkøb kommer an på dit forhold til biler

I dagens samfund er der mange forskellige måder at få bil på. Der er kontante betalinger og forskellige former for leasinger. For at finde ud af hvilken mulighed der passer bedst til dig, bliver du nødt til at kigge på, hvilket forhold du har til biler. Hvis du bare skal have en bil, der kan transportere dig, og som du har tænkt dig at beholde i lang tid, er det kontante køb en fin løsning. Hvis du derimod er fan af lidt dyrere biler, og gerne vil skifte bil ofte, skal du nok kigge over imod noget leasing. Her kan især flex-leasing måske anbefales, hvor du slipper for at betale registreringsafgiften, og altså har råd til meget mere bil end ved et kontant køb. Der findes også andre forskellige måder at lease på. F.eks. er der noget, der hedder split-leasing, hvor du kan lease en fed sportsbil om sommeren, og en lidt mere hardcore SUV om vinteren – valget er dit!

Spar penge på serviceeftersynet

Din bil skal synes. Sådan er loven, og der er ikke noget at gøre ved det. Dog kan du godt spare lidt penge på dine serviceeftersyn på bil, hvis du undersøger markedet lidt mere. For nogle gange kan du spare penge ved at få bilen synet der, hvor du har købt den, og i andre tilfælde kan det bedre betale sig at få din bil synet ved en anden kæde, f.eks. ved en af de 28 autoværksteder hos Quickpot. Mulighederne er mange, så det er bare med at finde den billigste løsning for dig.

You may also like