Anbefalinger

Hvordan pakker man en backpacker rygsæk?

Når du har bestilt din backpackerrejse, kommer det store spørgsmål om, hvordan du bedst muligt pakker din rygsæk til turen. Læs med her og bliv guidet igennem, hvordan du pakker din backpacker rygsæk mest optimalt.

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at vælge den helt rigtige rygsæk. Her skal du både tænke på størrelse, hvilken type rejse du skal på, og hvordan tasken føle at have på ryggen. Vi anbefaler altid, at du rejser med rygsæk fremfor andre typer baggage, da du selv skal kunne bære dine ting.

Når du har fundet den rigtige taske, handler det om at få pakket den korrekt. Inden du pakker, er det vigtigt, at du overvejer, hvilken type rejse du skal på. Der er forskel på, hvad du skal tage med, alt efter om du skal på vandretur i bjergene eller dase på stranden. Sørg derfor for kun at pakke det mest nødvendige til netop din rejse. Inden afrejse sender vi en pakkeliste med de ting, vi anbefaler, at du tager med på turen.

Derudover er det en stor fordel, hvis du organiserer din rygsæk inden afrejse. På den måde ved du, hvor dine ting ligger i rygsækken, og du kan nemt finde dem, selv hvis det er mørkt. Sørg for at lægge dine ting ordenligt i rygsækken. Du kan med fordel pakke i poser, så du nemt holder tingene adskilt. Du kan også købe drybags i forskellige størrelser, der holder dine vigtigste ting tørre, hvis du ved, at du fx skal ud at sejle eller rejse et sted med meget regn.

Endelig er et godt tip at pakke din rygsæk, så de tungeste ting ligger længst inde mod ryggen. På den måde vil rygsækken føle lettest at bære og belaste din ryg mindst muligt.

Læs endnu mere om backpacking og få inspiration til din backpackerrejse med Adventuredk her.

You may also like