Anbefalinger

Find den rigtig hudpleje til dit ansigt

single-image

Hvis du også har nogle udfordringer med din hud, som du gerne vil komme til livs med, så skal du være god til at kigge efter de helt rigtige ingredienser. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Salicylsyre mod urenheder

Hvis du døjer meget med uren hud, så kan det have en enorm stor betydning for din velfærd. Det kan være, du forsøger at dække urenhederne med make-up, men det ville da helt sikkert være rarere, hvis der ikke var noget, man skulle forsøge at skjule. Hvis du gerne vil komme dine urenheder til livs, så skal du kigge efter produkter med ingrediensen salicylsyre. Dette vil helt sikkert have en positiv effekt på dine bumser og urenheder. Faktisk mener man, at det er det er den allermest effektive ingrediens, man kan bruge mod urenheder.

Hyaluronsyre mod tør hud

Hvis du døjer meget med tør hud, så skal du kigge efter produkter, der har ingrediensen hyaluronsyre. Hyaluronsyre kan også være med til at mindske fremkomsten af rynker og fine linjer, så du kan også bruge ingrediensen, selvom du ikke døjer med tør hud.

Solcreme: Den bedste anti-age

Du bruger måske kun solcreme, når det er sommer. Det er en klassisk fejl, mange laver. Sandheden er, at det er vigtigt at bruge solcreme næsten året rundt. Forårssolen kan være meget skarp, og hvis man har fin skandinavisk hud, så kan det være godt at bruge solcreme allerede tidligt i foråret.

C- og A-vitamin som anti-age

Hvis du er kommet til den alder, hvor du begynder at lede efter produkter, der kan hjælpe mod tidlige alderstegn, så kan du med fordel kigge efter produkter, der har C- eller A-vitamin i sig. Disse er effektive ingredienser, når man gerne vil bekæmpe rynker og fine linjer.

You may also like