Uncategorized

Alt du skal vide om e-cigaretter

single-image

E-cigaretter er blevet meget populære, men dette er af flere årsager. E-cigaretter er både billigere, men også et sundere valg, sammenlignet med almindelige tobakscigaretter. Det er et rigtig godt alternativ til dine cigaretter, da det stadig giver samme fornemmelse, da du stadig skal indånde og puste noget ud igen. Når du ryger e-cigaretter sker dette blot igennem damp, hvorimod almindelige cigaretter jo består af tobak, som indeholder mange kemikalier som blandt andet tjære og tilsætningsstoffer. Hvis du vælger at skifte dine e-cigaretter ud, så kan du overveje at købe dem i en fysisk butik, men der er også mange online webshops som eksempelvis https://numeddamp.dk/, hvor der er et stort udvalg af både typer af e-cigaretter, men også væske dertil.

Hvordan virker en e-cigaret?

En e-cigaret består af tre forskellige dele heriblandt et batteri, en tank og en coil. Det er rigtig smart, at en e-cigaret har batterier, og disse er genopladelige, hvilket gør at du altid kan have et ekstra batteri med i lommen, hvis det skulle løbe tør for strøm. Den omtalte coil, er en lille del af e-cigaretten, som følger med, når du køber den. Den skal udskiftes engang imellem, men dette afhænger også af, hvor meget du bruger den. Der skal fyldes e-væske i din e-cigaret, før du kan ryge af den. Det foregår således, at du suger i enden af e-cigaretten og det væske, som er i e-cigaretten, bliver omdannet til damp, som du så puster ud igen.

Vælg den rigtige e-cigaret

Der findes et hav af forskellige e-cigaretter, så hvordan er du sikker på, at du vælger den rigtige? Det kan være svært, men her er et par af de ting, som du kan huske på. Der findes forskellige størrelser af e-cigaretter. De fleste e-cigaretter er små, og lavet så man kan bære dem med sig overalt, men størrelsen på din e-cigaret er vigtig. Derudover fås de i mange forskellige farver, så her kan det være en god ide at vælge den, der matcher dig bedst, og hvis du er bange for at blive træt af den, så vælg en neutral farve som eksempelvis sort.

Hvilken juice skal du vælge?

En rigtig god ide, kan være at gå i en fysisk butik, hvor du kan få lov at afprøve, hvilken væske du foretrækker til din e-cigaret. Der findes mange forskellige smagsvarianter til e-cigaretter. Der findes alt lige fra Coca Cola, hindbær, jordbær, lime, kiwi og mange mange flere. Du kan også vælge en neutral smag, hvis det er det du helst vil have. De kan ofte have en meget sød smag, hvis du vælger en smag, fremfor blot en neutral.

Er e-cigaretter usunde?

E-cigaretter er ikke decideret sunde, men de er sundere end almindelige cigaretter med tobak. Det er derfor et bedre valg, end hvis du skulle vælge cigaretter. Derudover kan du stadig få nikotin i dine e-cigaretter, hvilket ikke er så sundt, men det kan være med til at fjerne nogle af de farlige kemikalier og tilsætningsstoffer, der er i tobak, fra din hverdag.

You may also like