Udstyr

Køb den rigtige gamer stol

single-image

Sammenlignet med kontorstole er gamer stole et forholdsvis nyt fænomen.

Gamer stole beskriver ofte en stol som er konstrueret lidt som et racersæde i en sportsvogn, med vinger langs siderne som giver ekstra støtte til ryg og lænd.

Computernørder er i stigende grad begyndt at gå op i den stol som de tilbringer meget af deres tid i foran computeren.

Der var engang hvor en skammel var tilstrækkelig, en tid hvor det var de færreste som var villige til at punge ud for en stol når pengene i stedet for kunne bruges på bedre hardware komponenter i computeren.

I dag er der et stigende antal af folk som går op i komfort og design, som derfor investere i dyre gaming stole.

Mange mener at det at sidde godt er en lige så stor del af spiloplevelsen som et godt tastatur, en god mus eller en god computerskærm.

Der er også dem som mener at en god gamer stol kan give dem et en fordel hvis de spiller konkurrenceprægede e-sports spil.

Stolene er ofte godt polstrede og har et specielt design med producentens logo, aggressive farver og specielle syninger. Derudover kommer de fleste gamer stole med en ekstra pude til lænd og nakke som kan tages af hvis man ønsker det.

Gamer stole findes i mange forskellige former, varianter og med forskellige justerings muligheder.

Mulighederne for justeringer af gamerstole er mange. Nogle varianter kan bl.a. indstilles på følgende måder: sædehøjde, dybde og rotation, vinklen på ryglæn og længde på armlæn.

God komfort er altafgørende, når man sidder mange timer foran skærmen.

Dårlig ryg er ofte forbundet med en forkert siddeposition hos folk som arbejder på et kontor eller gamere som tilbringer mange timer foran computeren derhjemme.

Statistikkerne viser at 86 % af danskere sidder ubekvemt på deres kontorstol og 50 % af disse giver alene stolen skylden.

Chancen for sygdomme og lidelser øges med 30 % i gennemsnit, hvis man sidder i en forkert position i mere end 6 timer om dagen.

En vigtigt parameter for at undgå problemerne er naturligvis en god ergonomisk kontorstol eller gamerstol.

 

You may also like