Udstyr

Gør noget godt for dig selv og miljøet

single-image

Vi ved det alle sammen; vi bør passe bedre på vores jord. Heldigvis begynder flere og flere danskere at tage dette ansvar på sig, og derfor tyder en undersøgelse lavet af det statslige Energinet.dk også på, at en fjerdedel af alle huse vil have solcelleanlæg om 20 år.
Det er en positiv nyhed, men for mange kan det virke uoverskueligt at gå i gang med projektet om at omlægge hele husets energiforsyning.

Få en ekspert til at hjælpe dig

Spørgsmålene kan være mange, før man beslutter sig for at opsætte solanlæg. Selve solanlæggets størrelse er nok et af de første spørgsmål, mange vil støde på – for hvor stort et areal af dit tag skal dækkes. for at det kan svare sig at sætte anlægget op?
Og derefter kommer der bare flere spørgsmål: Hvordan vedligeholder du bedste anlægget? Hvor lang er levetiden på et solcelleanlæg?
Det er helt naturligt, at der kommer mange spørgsmål, for det er ikke en lille beslutning at opsætte et solcelleanlæg. Derfor er det bedste, du kan gøre at tage fat i en ekspert på området, som kan guide dig.

Tænk solcellerne ind fra starten

Er du i den situation, at du skal til at bygge hus, har du endnu flere muligheder, når det kommer til valg af solceller. Et nyt hus giver nemlig mulighed for at integrere solcellerne i husets tag, så de bliver meget mindre synlige, end det ellers vil være tilfældet. Der er desuden også løsninger, hvor solcellerne helt camoufleres mellem tagets tagplader og ikke umiddelbart vil være synlige, når man kigger på huset. Disse løsninger kan man selvfølgelig også vælge, hvis man står og skal have nyt tag på sin bolig.

Lige meget hvilken situation man står i, vil en investering i solceller dog give afkast i form af en lidt bedre samvittighed og et mindre forurenende energiforbrug.

You may also like