Tech

Rage 2 – det populære spil er tilbage online

single-image

I 2011 udkom spillet Rage fra Bethesda, og det blev en massiv succes. Computerspil er i dag blevet et kæmpe marked, og der bruges flere penge på at udvikle dem end på mange af de største film.

På samme måde tjener spillene også massivt mange penge i forhold til filmindustrien, og det er blevet langt mere populært at spille computerspil igen.

Da Rage udkom, blev det lynhurtigt en kæmpe succes, og det blev et spil, der var elsket af mange.

Men som med alt andet, så løber tiden, og der kommer en masse nye spil på markedet. Rage er dog tilbage nu i en ny version, og Rage 2 til pc er altså ude nu og klar til at blive downloadet og spillet.

Hvad handler Rage 2 om?

Ligesom i det første Rage spil, foregår Rage 2 i en apokalytisk verden. Det er et skydespil, hvor man styrer rangeren Walker, der i den åbne verden har mulighed for at anskaffe sig en masse fede, forskellige våben, som han kan bruge mod sine fjender.

Rage 2 er især også kendt for de mange kampe, man kan have, mens man kører i diverse vilde biler og trucks. Spillet har modtaget særlig stor ros for de vilde kampscener og hele oplevelsen med at håndtere de mange forskellige våben.

Igennem spillet kan man være med til at gøre Walkers evner stærkere, og han bliver gradvist bedre til at håndtere de mange forskellige våben, han får fingrene i.

Der findes også forskellige modes, man kan spille i, hvor de mange våben gør mere skade, så man hurtigere kan tillægge sig en masse kampevner, der kan gavne senere hen i spillet.

Hvordan kan du spille Rage 2?

Rage 2 er tilgængelig for PC, og det er lige til at downloade det online. Det fede ved spil i dag er, at du ikke behøver at løbe ned i en butik for at anskaffe dig det. Man kan i dag købe og downloade det online, det er nemt og hurtigt.

Det eneste, du skal gøre, er at glæde dig til at spille det.

You may also like