Anbefalinger

Genbrugsplast til fødevareemballage hos HN Group

single-image

Mangler dit firma ordentlig fødevareemballage i plast? Så kan du trygt sætte din lid til HN Group, som har mange års erfaring med thermoformet fødevareemballage i plast og som er foretrukken leverandør og partner for mange fødevarevirksomheder. Det kan roligt konstateres, at HN Group er eksperter og specialister, når det kommer til fødevareemballage i plast, og de har både sans for design, decimaler i detalje, hvilke er vigtige forudsætninger for, at deres emballage fungerer efter formålet.

HN Group tilbyder ikke blot fødevareemballage i plast men også genbrugsplast til fødevare emballage. Det er vigtigt at værne om vores klima og miljø, og derfor er det nu muligt at gå mere bæredygtigt til værks med genbrugsplast til fødevareemballage i stedet for nyt plast. HN Group fremstiller fødevareemballage i genbrugsplast på samme måde som ved almindelig plast. Det vil sige, at du stadig vil kunne få alt fra emballager, bakker og indsatser til konfekture blot i genbrugsplast. HN Group er trods alt specialister i thermoformede plastemballager og plastindsatser til fødevareindustrien.

Ved køb af genbrugsplast til fødevareemballage bliver du rådgivet om alt, som der er at rådgive om. Det vil sige alt fra form og funktion af dine emballager til materialevalg og design, så du er i sikrer hænder. Desuden er du ved samarbejde med HN Group sikker på, at dine emballager overholder alle myndighedskrav.

HN Group producerer meget genbrugsplast til fødevareemballage, og derfor er det vigtigt, at alle emballager, der bliver produceret, er af høj kvalitet. Men det er ikke det eneste. Det er også vigtigt, at alle emballager har maksimal ensartethed i alle decimaler. Hvis der er fejl i disse decimaler kan det gøre, at der kommer problemer med pakning, stabling og dyre og frustrerende driftsstop. Den ensartethed er du sikret ved samarbejde med HN Group. Køb dit genbrugsplast til fødevareemballage hos HN Group.

You may also like